Kαφετζόπουλος και Χωμενίδης ομιλητές στο συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ - iefimerida.gr

Kαφετζόπουλος και Χωμενίδης ομιλητές στο συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ

Kαφετζόπουλος και Χωμενίδης ομιλητές στο συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ομιλητές έκπληξη και στόχο «την συσπείρωση των κοινωνικών ομάδων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» αρχίζει αύριο το συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ

Όποιος προσέλθει στο συνέδριο, μάλιστα, θα πρέπει να πληρώσει είσοδο 10 ευρώ (εξαιρούνται οι κάτω των 25 ετών και οι άνεργοι). Το γεγονός προκάλεσε ποικίλα σχόλια που οδήγησαν στην έκδοση ανακοίνωσης από τη ΔΡΑΣΗ όπου αναφέρει μεταξύ άλλων. «Όσοι έσπευσαν να ψέξουν την Δράση για την «πρωτοτυπία» να υπάρχει οικονομική ενίσχυση, η πρωτοτυπία δεν έγκειται στο ότι υπάρχει εισιτήριο γιατί σε όλα τα κομματικά συνέδρια υπάρχει. Απλώς στα άλλα συνέδρια το πληρώνει ο φορολογούμενος».

Προκαλεί οπωσδήποτε ενδιαφέρον το γεγονός ότι ομιλητές αύριο θα είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο Χρήστος Χωμενίδης. Ο πρώτος είναι γνωστο για τη συμμετοχή του στον εκλογικό συνδυασμό των Οικολόγων Πράσινων, έχει φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ ο Χωμενίδης είναι γνωστό ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο ΠΑΣΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν.

Το πρώτο μέρος του συνεδρίου θα επικεντρωθεί στις δυνατότητες συνεργασίας του μεταρρυθμιστικού χώρου. Εκεί θα μιλήσουν ο ηθοποιός και ο συγγραφέας, στελέχη της Δράσης, της Δυναμικής Ελλάδας, τη Δημιουργίας Ξανά, τη Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Επίσης τα μέλη της ομάδας των Φιλελευθέρων του Ευρωκοινοβουλίου κυρίες Sophia in't Veld και Cecilia Wikstrom, ο ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης και, μεταξύ άλλων, οι Αντ. Καφετζόπουλος, Χρ. Χωμενίδης, Γ. Προκοπάκης. Το πρώτο μέρος του συνεδρίου θα επικεντρωθεί στις δυνατότητες συνεργασίας του μεταρρυθμιστικού χώρου.

Το δεύτερο μέρος του Συνεδρίου θα επικεντρωθεί στην επεξεργασία των «προγραμματικών» θέσεων στους τομείς της Κοινωνικής Πολιτικής, της Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, του Περιβάλλοντος υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων στο Eurogroup.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ