Ευγενία Μανωλίδου και Νίνα Λοτσάρη κάνουν μαζί πρόβα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ευγενία Μανωλίδου και Νίνα Λοτσάρη κάνουν μαζί πρόβα [βίντεο]

Ευγενία Μανωλίδου και Νίνα Λοτσάρη κάνουν μαζί πρόβα [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη χριστουγεννιάτικη παράσταση «Χριστούγεννα με τ' αστέρια» ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά η μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου και η ηθοποιός Νίνα Λοτσάρη.

Αυτές τις μέρες οι δύο κυρίες κάνουν εντατικές πρόβες, και η 37χρονη μαέστρος μοιράστηκε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter, ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες της με την επιτυχημένη ηθοποιό.

Στη μία και μοναδική παράσταση που θα γίνει στο θέατρο Badminton τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, η Νίνα Λοτσάρη θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, τα οποία θα «ενωθούν» με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπό τη διεύθυνση και την καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου.

Τα μουσικά κομμάτια θα επενδύσει με κινηματογραφικές σκηνές ο Μάνος Χασάπης (σχεδιασμός video), ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ