O Μπαλοτέλι κάνει τατού στο στήθος ατάκα του Τζένγκις Χαν [εικόνα] - iefimerida.gr

O Μπαλοτέλι κάνει τατού στο στήθος ατάκα του Τζένγκις Χαν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο του γκολ στην Barclays Premier League αποφάσισε να γιορτάσει ο Μάριο Μπαλοτέλι της Manchester City με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο. Κάνοντας ένα τατού του ειδώλου του, Τζένγκις Χαν.

Έχοντας βαρεθεί προφανώς να παίζει με τα αυτοκίνητά του (έβαψε πρόσφατα χρυσή μια Range Rover Evoque και «έντυσε» την Bentley GT του με καμουφλάζ), ο σούπερ Μάριο αποφάσισε να αρχίσει να «παίζει» με τον εαυτό του.

Κάπως έτσι κατέληξε την Τετάρτη βράδυ, αμέσως μετά την νίκη της Manchester City έναντι της Wigan με 2-0, σε γνωστό τατουατζίδικο της πόλης. Εκεί που έγραψε πάνω στο στήθος του ένα από τα πλέον διάσημα γνωμικά του Τζένγκις Χαν που λέει «Είμαι η τιμωρία του Θεού. Αν δεν είχες διαπράξει τεράστια αμαρτήματα, ο Θεός δεν θα είχε στείλει μια τιμωρία σαν και εμένα πάνω σου».

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/tsengkis.jpg

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ