Πανικός σε τραίνο του ΟΣΕ - Εκτροχιάστηκε και κόλλησε στη λάσπη - iefimerida.gr

Πανικός σε τραίνο του ΟΣΕ - Εκτροχιάστηκε και κόλλησε στη λάσπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα είδαν όλα οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολης-Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής, όταν το τραίνο εκτροχιάστηκε λόγω καθίζησης του εδάφους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το ατύχημα έγινε 20 λεπτά πριν τις 10 το πρωί, όταν το τραίνο βρισκόταν στην κοινότητα Πολισίτου της Ξάνθης. Λόγω της νεροποντής, το έδαφος κάτω από τις ράγες είχε υποχωρήσει με αποτέλεσμα να «στραβώσουν» οι γραμμές και να εκτροχιαστεί το τραίνο. Η αμαξοστοιχία βγήκε στο έδαφος και ευτυχώς κόλλησε στη λάσπη.

Κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε τίποτε. Όλοι βγήκαν από το τραίνο, και περπάτησαν μέχρι την επόμενη διάβαση. Εκεί η ΤραινΟΣΕ έστειλε τρία λεωφορεία που τους παρέλαβαν για να συνεχίσουν το ταξίδι-οδύσσεια προς τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ