Θύμα τροχαίου στην Βουλιαγμένης γνωστή Ελληνίδα γυμνάστρια - iefimerida.gr

Θύμα τροχαίου στην Βουλιαγμένης γνωστή Ελληνίδα γυμνάστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γερή λαχτάρα πήρε χθες το βράδυ η Σόφη Πασχάλη όταν είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται και να πέφτει πάνω της ενώ ήταν σχεδόν σταματημένη στην μποτιλιαρισμένη Βουλιαγμένης. Αν και αυτό που κάνει την διαφορά εδώ είναι η γελοία δικαιολογία του οδηγού.

«Με συγχωρείς. Μου έπεσε το τσιγάρο και έσκυψα να το σβήσω». Αυτό απάντησε στην εξαγριωμένη Σόφη Πασχάλη ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω της, όταν εκείνη βγήκε έξω για να ζητήσει εξηγήσεις.

Ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια λίγο μετά το περιστατικό στο Tlife «Εγώ δεν χτύπησα. Μόνο ο προφυλακτήρας θέλει αλλαγή. Ευτυχώς, δεν έπεσα πουθενά αλλού. Το αστείο είναι ότι δεν κατάλαβε κανείς γιατί έγινε. Πηγαίναμε όλοι σιγά στη Βουλιαγμένης γιατί το φανάρι ήταν κόκκινο και ξαφνικά έρχεται ένας πίσω μου, με φόρα και με τράκαρε. Μας κοιτούσαν όλοι γύρω και απορούσαν (...)».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατύχημα γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ