Ο Στρος-Καν «τα βρήκε» με την καμαριέρα που τον κατηγορούσε για βιασμό - iefimerida.gr

Ο Στρος-Καν «τα βρήκε» με την καμαριέρα που τον κατηγορούσε για βιασμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με «φιλικό διακανονισμό» φαίνεται πως λήγει η πολύκροτη υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης για την οποία κατηγορήθηκε ο πάλαι πότε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, χάνοντας τη θέση του, αφού η καμαριέρα που τον κατηγόρησε φέρεται πως δέχτηκε να πάρει ένα ποσό για να κλείσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με τους New York Times, οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να υπογράψουν την επόμενη εβδομάδα την οικονομική συμφωνία που θα τελειώσει την υπόθεση. Η εφημερίδα αναφέρει ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό που θα λάβει η Ναφισάτου Ντιαλό για να κλείσει η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται πως η Ναφισάτου Ντιαλό είχε κάνει αστική καταγγελία εναντίον του Στρος-Καν στις 8 Αυγούστου 2011, παράλληλα με την ποινική διαδικασία, κατηγορώντας τον για τη σεξουαλική επίθεση στη σουίτα του στο Sofitel στις 14 Μαΐου του 2011.

Η ποινική δίωξη για την υποτιθέμενη επίθεση, κατέπεσε στις 23 Αυγούστου του 2011, λόγω αμφιβολιών σχετικά με την αξιοπιστία της Ντιαλό, η οποία είχε πει επαναλαμβανόμενα ψέματα σχετικά με ορισμένες πτυχές της ζωής της. Ο Στρος-Καν έχει δηλώσει ότι η σχέση του με την Ντιαλό στο Sofitel ήταν μια «αμοιβαία συμφωνία».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ.Πρακτ.)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ