Ποια δρομολόγια εκτελούνται από Πειραιά και Ραφήνα - iefimerida.gr

Ποια δρομολόγια εκτελούνται από Πειραιά και Ραφήνα

Ποια δρομολόγια εκτελούνται από Πειραιά και Ραφήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές περιοχές από το πρωί της Πέμπτης και φθάνουν τα οκτώ μποφόρ ενώ στο βορειανατολικό Αιγαίο «αγγίζουν» και τα 9 μποφόρ ισχύει από το πρωί μερική απαγόρευση απόπλου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή από τον Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό και των συμβατικών πλοίων για τη Σαλαμίνα. Ωστόσο γίνονται κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από το Πέραμα για τη Σαλαμίνα.

Από τη Ραφήνα δεν γίνονται τα δρομολόγια για το Μαρμάρι. Επίσης κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ηγουμενίτσα-Λευκίμη.

Το πλοίο «Ταξιάρχης» παραμένει δεμένο στο λιμάνι της Λήμνου, λόγω απαγορευτικού και δεν θα εκτελέσει το δρομολόγιο για την Καβάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ