Χωμενίδης: Η Κωνσταντοπούλου είναι ο Κουτσόγιωργας – ποια θα κάνει τη Μελίνα; - iefimerida.gr

Χωμενίδης: Η Κωνσταντοπούλου είναι ο Κουτσόγιωργας – ποια θα κάνει τη Μελίνα;

Χωμενίδης: Η Κωνσταντοπούλου είναι ο Μένιος Κουτσόγιωργας – ποιά θά κάνει τη Μελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος, συμπεραίνει ο Χρήστος Χωμενίδης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, με αφορμή τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Ο δημοφιλής συγγραφέας, αναφέρεται στην κατακρήμνιση του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες σφυγμομετρήσεις και στην πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επιχειρεί να αντιστοιχίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ιστορικές μορφές του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εφόσον το ΠΑΣΟΚ έχει στις δημοσκοπήσεις 5% και ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν 30%, γίνεται φανερό πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος. Ο Φωτόπουλος είναι ο Γιάννης Αλευράς, η Κωνσταντοπούλου είναι ο Μένιος Κουτσόγιωργας, ο Δραγασάκης είναι ο Γιώργος Γεννηματάς. Πολλοί και διάφοροι διαγκωνίζονται για τον ρόλο της Μελίνας Μερκούρη καθώς και του Γιώργου Κατσιφάρα. Ο Μανώλης Γλέζος, από την άλλη, θα υποδυθεί δια μια εισέτι φορά τον εαυτό του. Ελλάδα, η χώρα της αναπαλαίωσης!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ