Η Νατάσα Παζαϊτη, γιατρός, ομιλήτρια σε Συνέδριο για τη χειρουργική - iefimerida.gr

Η Νατάσα Παζαϊτη, γιατρός, ομιλήτρια σε Συνέδριο για τη χειρουργική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γιατρός πλέον Νατάσα Παζαίτη Καραμανλή δεν κρύβει τις επιστημονικές της γνώσεις και με την κάθε ευκαιρία εμφανίζεται δημόσια με την επαγγελματική της ιδιότητα.

Oπως αναφέρει το iatropedia την περασμένη εβδομάδα οι παραβρισκόμενοι στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής και Διεθνούς Χειρουργικού Φόρουμ 2012, κυρίως καθηγητές πανεπιστημίου από Ελλάδα και εξωτερικό, εξεπλάγησαν όταν είδαν στο βήμα την πρώην πρώτη κυρία της χώρας Νατάσα Παζαίτη.

Η κ.Παζαίτη στην ομιλία της αναφέρθηκε εκτενώς σε θέματα χειρουργικής μαστού εκφράζοντας τη δική της εμπειρία.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 1500 σύνεδροι, ιατροί χειρουργοί και ιατροί άλλων ειδικοτήτων, καθώς και περισσότεροι από 150 φοιτητές ιατρικής, ενώ διακεκριμένοι επιστήμονες από το εξωτερικό ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρόσκληση , συμμετείχαν ως ομιλητές στο κεντρικό πάνελ του συνεδρίου, αλλά και στα επιμέρους «τραπέζια» συζήτησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ