Πρωταγωνιστής της Λάμψης δεν έχει λεφτά για βενζίνη-« Κοντεύω τα 60 και δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω» - iefimerida.gr

Πρωταγωνιστής της Λάμψης δεν έχει λεφτά για βενζίνη-« Κοντεύω τα 60 και δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κακή οικονομική κατάσταση είναι βετεράνος ηθοποιός και θιασάρχης, γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του σε σειρές όπως Λούνα Παρκ, Λάμψη, Καλημέρα Ζωή, Έρωτας, Φιλοδοξίες και Αέρινες Σιωπές.

«Υπήρχε στιγμή που δεν είχα λεφτά για τσιγάρα και δανείστηκα δέκα ευρώ από συνάδελφο για να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου και να πάω στο σπίτι μου. (..) Κοντεύω τα 60 και δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω. Αν ήμουν στα 30 θα τα παρατούσα. Δεν θέλω να κλείσει το θέατρο, γιατί μαζί με μένα θα μείνουν χωρίς δουλειά άλλα επτά άτομα. Δεν θα πεινάω μόνο εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου». Αυτό δήλωσε ο - αγαπητός στο χώρο- Βύρων Κολάσης, ο οποίος εκτός από ηθοποιός είναι και μέτοχος στις φετινές παραγωγές του θέατρο Ελυζέ.

Προσθέτοντας πως «Θα μπορούσα να ανεβάσω μια εμπορική αηδία και να πω ''ελάτε να γελάσουμε μαζί και μετά πηγαίνετε σπίτι σας να κόψετε την τυρόπιτα στα τέσσερα να τη φάτε''. Όχι, προτιμώ να κάνω αληθινό θέατρο που μιλάει στην ψυχή του κόσμου και όποιος έρθει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ