H Χρυσή Αυγή ιδρύει συνδικάτο ταξιτζήδων μόνο για Ελληνες - iefimerida.gr

H Χρυσή Αυγή ιδρύει συνδικάτο ταξιτζήδων μόνο για Ελληνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακροδεξιό συνδικάτο ταξιτζήδων ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή και στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα παραστούν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή διευκρινίζει ότι το συνδικάτο των ταξιτζήδων θα αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων και την επιλογή πρατηρίων καυσίμων που απασχολούν Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 17:00 στα γραφεία της Kεντρικής Διοίκησης (Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης) θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνδιάσκεψη του νέου εθνικού συνδικαλιστικού οργάνου υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής για τους οδηγούς ταξί. Ο κλάδος των Ελλήνων οδηγών ταξί πλήττεται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης, τους λαθρομετανάστες που τους παίρνουν παράνομα τα μεροκάματα, αλλά και την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, η οποία έχει καταστήσει το επάγγελμα άκρως επικίνδυνο.

Παρόντες στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης. Μέσα στις πρώτες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το εθνικό συνδικαλιστικό όργανο είναι η δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων και η επιλογή
πρατηρίων καυσίμων που απασχολούν Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ