«Το Two and a half men είναι καταραμένο. Καταστρέφει ανθρώπους», δηλώνει ο Τσάρλι Σιν - iefimerida.gr

«Το Two and a half men είναι καταραμένο. Καταστρέφει ανθρώπους», δηλώνει ο Τσάρλι Σιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδια ώρα που ο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστής του στο Two and a half men Άγκνους Τ. Τζόουνς προσπαθεί να ζητήσει συγνώμη που αποκάλεσε δημόσια την σειρά «σκουπίδι», ο Τσάρλι Σιν βρήκε την ευκαιρία να ξεθάψει το τόμαχοκ του πολέμου με τον παραγωγό του, Τσακ Λόρε.

«Το Two and a half men είναι καταραμένο. Κάτι που έρχεται να το δείξει και το τελευταίο επεισόδιο με τον Άγκνους. Προσκαλώ τον πρώην ανιψιό μου να έρθει και να γίνει μέρος της οικογένειας του Anger Management (σ.σ. της νέας του σειράς). Και προκαλώ οποιονδήποτε να περάσει 10 χρόνια κάτω από την δικτατορία του Τσακ Λόρε (σ.σ. Παραγωγός του Two and a half men με τον οποίο ήρθε σε κόντρα ο Τσάρλι) και να μην υποστεί κάποιου τύπου συναισθηματικού τσουνάμι».

Αυτό δήλωσε ο Τσάρλι Σιν, βάζοντας τον εαυτό του στην μέση του σκανδάλου που ξέσπασε όταν ο 19χρονος Άγκνους ανέβασε ένα βίντεο που παρακαλούσε τον κόσμο να σταματήσει να βλέπει την σειρά.

Εννοείται πως την επόμενη κιόλας μέρα κάθισε και έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία ζητούσε γονατιστός συγνώμη, λέγοντας πως «Ο Τσακ Λόρε είναι υπεύθυνος για μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μου».

Ενώ κύκλοι από το περιβάλλον του επιμένουν πως ο 19χρονος -που παίρνει 350.000 δολάρια το επεισόδιο- απλά είχε την αίσθηση ότι κανείς δεν προσέχει τι λέει και πως δεν περίμενε να συμβεί όλο αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ