Όπως τις γέννησε η μάνα τους η Κέιτ Μος και Ναόμι Κάμπελ για χάρη των Ρώσων [εικόνα] - iefimerida.gr

Όπως τις γέννησε η μάνα τους η Κέιτ Μος και Ναόμι Κάμπελ για χάρη των Ρώσων [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αδαμιαία περιβολή φωτογραφήθηκαν οι «φιλενάδες» Κέιτ Μος και Ναόμι Κάμπελ για χάρη της Ρωσικής έκδοσης του περιοδικού Interview. Αν και, παραδόξως, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή την φορά είναι η συνέντευξη.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας/ εκστρατείας της 38χρονης Κέιτ Μος προκειμένου να προωθήσει το coffee table book της εντάσσεται και η «προκλητική» αυτή φωτογράφηση μαζί με την 42χρονη Ναόμι Κάμπελ, η οποία και συνοδεύεται από τον τίτλο « Σ' αγαπώ, Κέιτ».

Όπως τις γέννησε η μάνα τους η Κέιτ Μος και Ναόμι Κάμπελ για χάρη των Ρώσων [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το concept του θρυλικού περιοδικού -που ίδρυσε ο Άντι Γουόρχολο- η Μος παίρνει συνέντευξη από την Κάμπελ που θυμάται περιστατικά όπως την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ναόμι που ήταν σε βιντεοκλίπ του Μπομπ Μάρλεϊ. «Ήμουν επτά χρονών. Ήταν ένας εξαιρετικά ωραίος άντρας. Αν και θυμάμαι ότι έκλαιγα όταν τον είδα γιατί νόμιζα ότι τα dreadlocks του ήταν σκουλήκια. Πάντως ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου».

Στα πλαίσια της ίδια συνέντευξης τα δυο πρώην σουπερμόντελ μίλησαν επίσης για τον ρατσισμό που αντιμετώπισαν όταν έφτασαν για πρώτη φορά στην Νέα Υόρκη. Κάτι που δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί συνέβαινε αφού και οι δυο μεγάλωσαν σε πολυσυλλεκτικές περιοχές του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ