Μυλόπουλος: Κάθε μέρα σκέφτομαι να παραιτηθώ, αλλά δεν αφήνω το ΑΠΘ - iefimerida.gr

Μυλόπουλος: Κάθε μέρα σκέφτομαι να παραιτηθώ, αλλά δεν αφήνω το ΑΠΘ

Μυλόπουλος: Κάθε μέρα σκέφτομαι να παραιτηθώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκκληση στους καταληψίες να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις πριν αν είναι πολύ αργά απηύθυνε τηλεοπτικά ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε «Είναι καταστροφικό αυτό που κάνετε, οδηγείτε το πανεπιστήμιο στην καταστροφή. δεν τους καλώ, τους παρακαλώ να σταματήσουν πριν να είναι αργά».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «ομάδα ιδιωτών εξωπανεπιστημιακών κρατά όμηρο το Πανεπιστήμιο, χάνουμε κάθε ημέρα εκατομμύρια ευρώ».

Παράλληλα ανέφερε πως κάθε ημέρα σκέφτεται να παραιτηθεί εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, αλλά δεν θέλει να παρατήσει την προσπάθεια για το ΑΠΘ.

«Σήμερα όλο το πανεπιστήμιο φοιτητές και καθηγητές καθαρίζουμε το Πανεπιστήμιο», πρόσθεσε αναφερόμενος στην εθελοντική εκστρατεία αποκομιδής απορριμμάτων στους χώρους του Ιδρύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ