Πού πηγαίνει ο Μπραντ Πιτ για να κρυφτεί από τους παπαράτσι;

Το διάσημο ζευγάρι Μπραντζελίνα έχει μονίμως τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, γεγονός που δεν του αφήνει καθόλου προσωπικό χώρο και χρόνο. Ωστόσο όπως δήλωσε ο Μπραντ Πιτ σε τηλεοπτική συνέντευξή του, υπάρχει ένα μέρος στον κόσμο το οποίο «νιώθει ότι είναι τόσο άνετος όσο σε κανένα άλλο τόπο».

Κρησφύγετο για τον Μπραντ Πιτ φαίνεται πως αποτελεί το σπίτι του στη Γαλλική Ριβιέρα, στο οποίο, όπως δήλωσε ο ίδιος, νιώθει «μεγαλύτερη αίσθηση της ομαλότητας» από τους παπαράτσι, αφού στη Γαλλία υπάρχει και νομοθεσία που προστατεύει και τα παιδιά από τον φωτογραφικό φακό.

Μιλώντας στο Good Morning America του ABC, ο Μπραντ Πιτ ανέφερε ότι το ζευγάρι με τα έξι παιδιά, σχεδιάζει να μοιράσει το χρόνο του ανάμεσα στα σπίτια που διαθέτει στη Νέα Ορλεάνη, στο Λος Άντζελες και στο Μιραβάλ της νότιας Γαλλίας.

«Αισθανόμαστε περισσότερο την αίσθηση της ομαλότητας. Δεν νιώθουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου εκεί» είπε ο Πιτ συμπληρώνοντας ότι, «στη Γαλλία υπάρχουν κανόνες σχετικά με την φωτογράφηση των παιδιών. Και νομίζω ότι είναι περισσότερο ευαίσθητοι και αποτελεσματικοί μετά την τραγωδία με την Νταϊάνα »

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ