ΣΔΟΕ: Να ανοίξουν λογαριασμοί πολιτικών και επιχειρηματιών για το κάμπινγκ της Ελαφονήσου - iefimerida.gr

ΣΔΟΕ: Να ανοίξουν λογαριασμοί πολιτικών και επιχειρηματιών για το κάμπινγκ της Ελαφονήσου

ΣΔΟΕ: Να ανοίξουν λογαριασμοί πολιτικών και επιχειρηματιών για το κάμπινγκ της Ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έγγραφο της η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης του κάμπινγκ στην παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο. Το ΣΔΟΕ ζήτησε από τις τράπεζες που έχουν στις 30 Οκτωβρίου 2012 το άνοιγμα των λογαριασμών επιχειρηματιών που σχετίζονται με την υπόθεση, καθώς και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικήτα Κακλαμάνη αλλά κι επιχειρηματιών που ήταν συγγενείς στενών συνεργατών του.

Όπως γράφει tovima.gr to ΣΔΟΕ ελέγχει σκιές που έχουν εντοπιστεί γύρω από την αγορά ακινήτων ύψους πολλών εκατομμυρίων, καθώς ένας από τους επιχειρηματίες που ελέγχεται κι ο οποίος «συνδέεται» με το περιβάλλον του Νικήτα Κακλαμάνη, φέρεται να έχει στην κυριότητα του 50% του κάμπινγκ στην πανέμορφη παραλία του Σίμου στην Ελαφόννησο, στο οποίο εμφανίζεται να έχει επενδύσει γύρω στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε, αναφερόμενος στο ότι ζητήθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών του πως «επανέλαβα το αίτημα του ελέγχου και της δημοσιοποίησης του πορίσματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ