«Δεν είμαι νεκρόφιλη, απλά με γοητεύουν τα νεκροταφεία», δήλωσε η Bond girl [βίντεο] - iefimerida.gr

«Δεν είμαι νεκρόφιλη, απλά με γοητεύουν τα νεκροταφεία», δήλωσε η Bond girl [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως ειλικρινής ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου στην χθεσινή εμφάνισή της στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Εκεί που προσπάθησε να μιλήσει για τον πνευματισμό και την ψυχή, κάνοντας δηλώσεις που είναι δεδομένο ότι θα παρεξηγηθούν.

«Πιστεύω πολύ στον πνευματισμό. Δεν ακούω φωνές, δεν είμαι τρελή. Ούτε κόβει κανένα φάντασμα βόλτες το βράδυ σπίτι μου. Απλά νομίζω ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται το θέμα του θανάτου ή της ψυχής όπως αυτός προτιμάει. Π.χ. ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης είναι ο Τζεφ Μπάκλει (σ.σ. Αμερικάνος τραγουδιστής και κιθαρίστας) που πέθανε το 1997. Για κάποιο λόγο, που είναι αρκετά προσωπικός, όταν χρειάζομαι δύναμη ή έμπνευση εγώ τον επικαλούμαι. Όχι με κεριά και τέτοια. Μόνη μου. Και νομίζω πως έρχεται. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ». Αυτό δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Προσθέτοντας -σε σχετική χιουμοριστική ερώτηση του παρουσιαστή- πως δεν είναι νεκρόφιλη, απλά της αρέσει να κάνει βόλτες στα νεκροταφεία «Με γοητεύουν. Το αγαπημένο μου είναι το νεκροταφείο της Mont Martin στο Παρίσι. Κυρίως γιατί εκεί βρίσκεται ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από θεατρικό έργο, η κυρία με τις Καμέλιες, και ο Αλέξανδρος Δούμας».

Κατά τα άλλα, η εκθαμβωτική Ελληνίδα απάντησε σε χιούμορ στα σχόλια για το πόσο λίγο παίζει στo Skyfall («Έκλαιγα πάρα πολύ. Και μετά έκανα βουντού στον Σαμ Μέντες») και διευκρίνισε τα περί γοητείας του Ντάνιελ Κρέγκ («Είναι πολύ ωραίος από κοντά»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ