«Εμφύλιος» για τα... σκουπίδια στον Πειραιά - iefimerida.gr

«Εμφύλιος» για τα... σκουπίδια στον Πειραιά

«Εμφύλιος» για τα... σκουπίδια στον Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαμάχη ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ξέσπασε στο δήμο Πειραιά εξαιτίας της πρόθεσης του δημάρχου για απόκτηση 21 νέων απορριμματοφόρων, αξίας 8 εκατ. ευρώ.

Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος αναφέρει πως είναι ανάγκη για εκσυγχρονισμό του στόλου καθαριότητας καθώς ο υφιστάμενος είναι απαρχαιωμένος, απαξιωμένος και ελλιπής, ενώ σημείωσε πως με την απόκτηση νέων οχημάτων θα μειωθεί το κόστος συντήρησης.

«Ο Πειραιάς και οι πολίτες του πληρώνουν υψηλά ανταποδοτικά τέλη για να έχουν έναν "γερασμένο" στόλο. Για μας ήταν κορυφαία προεκλογική δέσμευση όσοι ζουν και εργάζονται στον Πειραιά να έχουν μια πόλη καθαρή, τους το οφείλουμε και το χρωστάμε», δήλωσε ο δήμαρχος σχετικά με το θέμα της αγοράς των απορριμματοφόρων.

Παράλληλα, προανήγγειλε αλλαγές σε θέσεις υπαλλήλων που εργάζονται στο τμήμα συντήρησης, ενώ προειδοποίησε πως όποιος μετατεθεί και δεν δουλεύει στη νέα του υπηρεσία, θα υποστεί τις κυρώσεις του νόμου.

Τα στελέχη της αντιπολίτευσης, υποστηρίζουν πως την ώρα που ο δήμος είναι χρεωμένος με 130.000.000 ευρώ ο δήμαρχος τον χρεώνει με άλλα οκτώ εκατομμύρια.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιώς Πολιτών Καθαρή Συμμαχία» Γιάννης Μίχας δήλωσε πως ο δήμος Πειραιά δεν έχει δώσει καμία οικονομοτεχνική μελέτη προκειμένου να αποδεικνύει τα οφέλη από τη συγκεκριμένη αγορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ