Κλαίνε ακόμα και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα! [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Κλαίνε ακόμα και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα! [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βιβλίο με φωτογραφίες των παικτών από τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα κεντρίζει το ενδιαφέρον των Ισπανών και όχι μόνο.

Οι πρώτοι που πήραν στα χέρια τους το λεύκωμα, με τίτλο «Barça. Orgullosos de nuestros colores» (μτφ.: «Μπάρτσα. Περήφανοι για τα χρώματα μας») ήταν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, με τα πειράγματα ανάμεσα τους να είναι αρκετά, τόσο για τις χαρούμενες όσο και για τις δύσκολες στιγμές.

Οι πιο εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες του Μιγκέλ Ρουίθ έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα του Τούρκου διαιτητή Τσιουνέιτ Τσακίρ στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Τσέλσι που βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες, με τους «μπλε» όμως να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Καμπ Νου μπορεί να το καταλάβει άμεσα όποιος δει τις εκφράσεις των μεγάλων αστέρων των «μπλαουγκράνα». Πουγιόλ, Ινιέστα και Μέσι κλαίνε σαν μικρά παιδιά, για κάτι που αγαπούν περισσότερο από κάθε τι άλλο: το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ