Ποια χαρακτήρισε την Αγγελική Ηλιάδη «πιο γουρούνα κι από γουρούνι» - iefimerida.gr

Ποια χαρακτήρισε την Αγγελική Ηλιάδη «πιο γουρούνα κι από γουρούνι»

Ποια χαρακτήρισε την Αγγελική Ηλιάδη «πιο γουρούνα κι από γουρούνι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια εξοργίστηκε με την Αγγελική Ηλιάδη σε τέτοιο βαθμό, ώστε έφτασε να τη χαρακτηρίσει «πιο γουρούνα κι από γουρούνι» σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο λόγος για την Καίτη Γκρέυ, γιαγιά της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία μιλώντας στο περιοδικό Ciao, είπε σχετικά: «Βρισκόμουν για έντεκα ημέρες σε μία κλινική στην Κυψέλη επειδή χειρουργήθηκα στο αριστερό μου πόδι. Η εγγονή μου η Αγγελική δεν πήρε ούτε καν ένα τηλέφωνο, μετά από τόσο που της στάθηκα. Πριν από ένα χρόνο είχε έρθει στο σπίτι μου με το παιδί και μετά δεν ξαναπάτησε καθόλου».

«Ήρθε πολύς κόσμος όταν το μάθανε αλλά όχι η εγγονή μου. Το κορίτσι δεν ξέρει τη θέλει από τη ζωή του, κρίμα...» , πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Και κατέληξε: «Μόνο εγώ της στάθηκα όταν ήταν στο δρόμο. Να λεφτά, να αυτά, πάντα ήμουν δίπλα της. Και τότε εγώ τα ''χάλασα'' με το γιο μου. Αυτή είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ