Πρώτα άφησαν ελεύθερο το δολοφόνο και μετά συνεδρίασαν για την αποφυλάκιση του [έγγραφα] - iefimerida.gr

Πρώτα άφησαν ελεύθερο το δολοφόνο και μετά συνεδρίασαν για την αποφυλάκιση του [έγγραφα]

Πρώτα άφησαν ελεύθερο τον δολοφόνο των αστυνομικών και μετά θα συνεδρίαζαν για τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της αποφυλάκισης του κατηγορούμενου για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στου Ρέντη κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με κακοποιούς.

Όπως δημοσιεύει το zougla.gr ο 23χρονος κατηγορούμενος από το Καζακστάν αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις 2 Οκτωβρίου, 21 ημέρες πριν από τη συνεδρίαση του Δικαστικού Συμβουλίου, το οποίο ήταν το καθ' ύλην αρμόδιο να αποφασίσει για την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα προκύπτει πως στις 23 Οκτωβρίου, όταν τρεις ανώτεροι δικαστές κλήθηκαν να αποφασίσουν για την αποφυλάκιση του κατηγορουμένου, εκείνος ήταν ήδη στο σπίτι του. Φαίνεται λοιπόν πως στις 15 Νοεμβρίου, όταν δηλαδή εκδόθηκε η απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου για την αντικατάσταση (λόγω παρέλευσης του 18μηνου) της προσωρινής του κράτησης με την επιβολή περιοριστικών όρων, εμφάνιση 2 φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εκείνος ήταν ήδη ελεύθερος.

Πρώτα άφησαν ελεύθερο το δολοφόνο και μετά συνεδρίασαν για την αποφυλάκιση του [έγγραφα] | iefimerida.gr 0
Πρώτα άφησαν ελεύθερο το δολοφόνο και μετά συνεδρίασαν για την αποφυλάκιση του [έγγραφα] | iefimerida.gr 1
Πρώτα άφησαν ελεύθερο το δολοφόνο και μετά συνεδρίασαν για την αποφυλάκιση του [έγγραφα] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ