Η Μενεγάκη στην Τρίπολη- Έδωσε το παρών στην πρώτη έξοδο του νεοσύλλεκτου Ματέο - iefimerida.gr

Η Μενεγάκη στην Τρίπολη- Έδωσε το παρών στην πρώτη έξοδο του νεοσύλλεκτου Ματέο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταξίδι-αστραπή στην Τρίπολη έκανε την Κυριακή που μας πέρασε η Ελένη Μενεγάκη προκειμένου να δει, να φάει μαζί και να πει και δυο λόγια με τον Ματέο Πανταζόπουλο, που είχε τότε την πρώτη του έξοδο.

Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της πρώτης εξόδου του Πανταζόπουλου από την 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας στην Τρίπολη στην οποία και παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό.

Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Hello που έγραψε ότι οι δυο τους πέρασαν λίγο χρόνο μαζί, πήγαν για φαγητό και συζήτησαν για όλα όσα έγιναν αυτήν την περίοδο. Επισημαίνοντας ότι μπορεί η παρουσιάστρια να μην κατάφερε να είναι μαζί με τον Ματέο την μέρα που παρουσιάστηκε, αλλά φρόντισε να μην χάσει την ημέρα της εξόδου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ