Νεκρό λύκο εντόπισε ο Αρκτούρος στην Φλώρινα - Το 3ο τροχαίο σε ένα χρόνο - iefimerida.gr

Νεκρό λύκο εντόπισε ο Αρκτούρος στην Φλώρινα - Το 3ο τροχαίο σε ένα χρόνο

Νεκρό λύκο εντόπισε ο Αρκτούρος στην Φλώρινα  - Το 3ο τροχαίο σε ένα χρόνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο ατύχημα στοίχισε τη ζωή σε έναν ενήλικο αρσενικό λύκο στο Αμυνταίο Φλώρινας το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τον 3o λύκο που σκοτώνεται με τέτοιο τρόπο φέτος.

Το τροχαίο συνέβη στον οικισμό Βαλτόνερα του νομού Φλώρινας, στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Πτολεμαΐδας και λόγω της σφοδρής σύγκρουσης το ζώο πέθανε ακαριαία, ενώ ο οδηγός το εγκατέλειψε αιμόφυρτο.

Το ζώο εντόπισε κάτοικος της κοινότητας Αετού και ειδοποίησε την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου, αλλά το άτυχο ζώο είχε ήδη εκπνεύσει.

Σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων με θύματα άγρια ζώα, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, περιθάλπει τα τραυματισμένα ζώα και φροντίζει για την ασφαλή επιστροφή τους στο φυσικό περιβάλλον, ή φροντίζει για την ασφαλή ταφή τους.

Παράλληλα, ο Αρκτούρος προτείνει στην Πολιτεία τη λήψη των ενδεδειγμένων προστατευτικών μέτρων για την ασφάλεια των οδηγών και της άγριας πανίδας στους μεγάλους οδικούς άξονες και πιέζει για την υλοποίηση και εφαρμογή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ