Παπακαλιάτης: «Με ιντριγκάρει να γράψω ένα γκέι ρόλο για μένα. Κάτι εντελώς 'κόντρα' στην εικόνα μου» - iefimerida.gr

Παπακαλιάτης: «Με ιντριγκάρει να γράψω ένα γκέι ρόλο για μένα. Κάτι εντελώς 'κόντρα' στην εικόνα μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην συνέντευξη που έδωσε στην Madame Figaro με αφορμή την κυκλοφορία του Αν, της πρώτης του κινηματογραφικής ταινίας. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- και για το κατά πόσο ισχύουν οι φήμες ότι τα έχει με τις συμπρωταγωνίστριες του.

«Είμαι ένας φανατικός εργένης, που όταν ερωτεύεται γίνεται 'σχεσάκιας'. Όταν του φεύγει ο έρωτας, αποζητά πάλι την εργένικη ζωή του. Τα πάω πολύ καλά με την πάρτη μου, οπότε μπορώ να μείνω πολύ καιρό και μόνος μου». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Madame Figaro ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Προσθέτοντας, όσον αφορά τι ποσοστό από τις σχέσεις που του χρεώνουν με συμπρωταγωνίστριές του όντως ισχύει, την απάντηση «Σε μικρό».

Κατά τα άλλα δήλωσε «Ναι, αμέ», όταν ρωτήθηκε αν τον ιντριγκάρει η ιδέα να γράψει έναν γκέι ρόλο για τον εαυτό σου, κάτι εντελώς «κόντρα» στην ως τώρα εικόνα του, διευκρίνισε πως έμαθε πολλά από αυτή την πρώτη βουτιά του στον κινηματογράφο και δήλωσε -σχετικά με την τηλεόραση - «Το μέσο περνάει μια φάση και μια εποχή που δεν μου ταιριάζει. Δεν υπάρχει καν χώρος για μένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ