Βενιζέλος – Κουβέλης: Δεν υπάρχει σήμερα θέμα ανασχηματισμού - iefimerida.gr

Βενιζέλος – Κουβέλης: Δεν υπάρχει σήμερα θέμα ανασχηματισμού

Βενιζέλος – Κουβέλης: Δεν υπάρχει σήμερα θέμα ανασχηματισμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τέθηκε κανένα θέμα ανασχηματισμού στη σημερινή σύσκεψη των κυρίων Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό δήλωσαν κατηγορηματικά τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξερχόμενοι μετά από1,5 ώρα συζήτησης με τον πρωθυπουργό.

Αντίθετα και οι δύο διαβεβαίωσαν ότι στόχος της κυβέρνησης που συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της είναι η προώθηση μέτρων και πολιτικών που θα βοηθήσουν τη χώρα και τους κατοίκους της να ξεπεράσουν την κρίση.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Βενιζέλος είπε μεταξύ άλλων:

Εχουμε τώρα ένα νέο πλαίσιο, μια νέα αφετηρία που πρέπει να εκμεταλλευτούμε προς όφελος της πραγματικής οικονομίας και των πολιτών. Να πείσουμε τους Ελληνες ότι υπάρχει προοπτική. Να το πιστέψουμε και εμείς. Ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι άνεργος,να προσπαθείς να σώσεις την επιχείρησή σου. Γι αυτό, άμεσος στόχος να είναι να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες και όχι οι τραπεζίτες. Να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά. Να αξιοποιήσουμε τη στιγμή. Να στραφεί η χώρα στην έξοδο από την κρίση.

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι ξεκινάει πλέον η διαδικασία για την έξοδο της χώρας από τα αδιέξοδα. Γα τη στήριξη της αναπτυξιακής διαδικασίας και τη στήριξη της κοινωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ