Ο Πιέρ Μοσκοβισί έδωσε μάχη για την Ελλάδα στο Eurogroup και θα γίνει ...Αγιος - iefimerida.gr

Ο Πιέρ Μοσκοβισί έδωσε μάχη για την Ελλάδα στο Eurogroup και θα γίνει ...Αγιος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί έδωσε μάχη υπέρ της Ελλάδας στο προχθεσινό Eurogroup επιμένοντας να δοθεί λύση «εδώ και τώρα». Αστειευόμενος ο Γιάννης Στουρνάρας του είπε ότι στην Ελλάδα θα τον ανακηρύξουν Αγιο και θα βαφτίσουν πλατεία ή δρόμο με το όνομά του!

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων το ποσό για το οποίο φιλονικούσαν οι δανειστές στο Eurogroup ήταν 5 δισ. ευρώ. «Εδώ έχουμε μια χώρα η οποία μέσα σε τρεις μήνες κάλυψε όλα τα κενά και καθόμαστε και μιλάμε για δεκαδικά στοιχεία;» παρενέβη ο Πιέρ Μοσκοβισί.

«Είμαστε πολιτικοί και υπουργοί και ως τέτοιοι οφείλουμε να συμπεριφερθούμε» τόνισε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, απευθυνόμενους στους συναδέλφους του.

Οταν τελείωσε η συνεδρίαση ο Γιάννης Στουρνάρας αστειευόμενος τον ρώτησε αν επιθυμεί στο εορτολόγιο ή αν επιθυμεί να δώσει το όνομά του σε κάποια πλατεία ή δρόμο της χώρας μας!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup Ελλάδα μάχη άγιος Πιερ Μοσκοβισί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ