Ύψωσαν τουρκική σημαία στη Σαντορίνη! - iefimerida.gr

Ύψωσαν τουρκική σημαία στη Σαντορίνη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητικό δημοσίευμα της ολλανδικής free press εφημερίδας De Pers περιλαμβάνει φωτογραφία που απεικονίζει μια τουρκική σημαία να ανεμίζει στην κορυφή γαλάζιου τρούλου εκκλησίας της Σαντορίνης!

Το δημοσίευμα έγινε την περασμένη Τετάρτη 25 Μαϊου και με πρωτοσέλιδο «φωτομοντάζ» που απεικόνιζε μια τουρκική σημαία στην κορυφή τρούλου εκκλησίας της Σαντορίνης, συνοδευόταν από άρθρο στο οποίο αναφέρονταν η εκδήλωση ενδιαφέροντος από Τούρκους οικονομικούς παράγοντες για εξαγορά ελληνικών λιμανιών και δημόσιων ακινήτων , αλλά και για επενδύσεις γενικότερα, «ενόψει πτώχευσης της Ελλάδας», ενώ ακολουθούσε αναλυτική αναφορά στις ιδιωτικοποιήσεις.

Σήμερα ο υπουργός εξωτερικών κ. Δρούτσας μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA και ερωτηθείς για τη φωτογραφία-μοντάζ που δημοσιεύτηκε στην ολλανδική εφημερίδα τη χαρακτήρισε «φωτογραφία αίσχους» και τόνισε ότι έγιναν τα αναγκαία διαβήματα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ολλανδία δεν πρέπει να ξεχνάει τη συνδρομή της Ελλάδας στον απεγκλωβισμό πολιτών της, πρόσφατα, από τη Λιβύη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ