Μαυραγάνης: Θα εισπράξουμε τα λεφτά που χρωστάει η Hochtief για το αεροδρόμιο - iefimerida.gr

Μαυραγάνης: Θα εισπράξουμε τα λεφτά που χρωστάει η Hochtief για το αεροδρόμιο

Μαυραγάνης: Η κυβέρνηση θα εισπράξει τα λεφτά που χρωστάει η Hochtief για το αερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαβεβαίωση ότι τα λεφτά που χρωστάει η γερμανική εταιρία Hochtief θα εισπραχθούν έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης στην Βουλή αναφορικά με οφειλή ύψους 150.000.000 ευρώ προς το δημόσιο της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο κ. Μαυραγάνης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας με την ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη ανέφερε ότι «θα πρέπει να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι η Ελλάδα λειτουργεί και ότι το νομικό σύστημα δουλεύει σωστά. Με την εταιρία υπάρχει διαφορά και θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Ο υφυπουργός Οικονομικών πρόσθεσε ακόμη ότι «η οφειλή ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια ευρώ. Δεν έχει σχέση με την είσπραξή ΦΠΑ αλλά με πάγια της εταιρίας την περίοδο που κατασκευαζόταν το αεροδρόμιο. Η εν λόγω υπόθεση κρίνεται στο διαιτητικό δικαστήριο και η εκπροσώπηση του ελληνικού δημοσίου γίνεται με τον καλύτερο τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ