Απίστευτο - Ηλικιωμένη δάγκωσε στο κεφάλι ένα ροντβάιλερ - iefimerida.gr

Απίστευτο - Ηλικιωμένη δάγκωσε στο κεφάλι ένα ροντβάιλερ

Απίστευτο - Ηλικιωμένη δάγκωσε στο κεφάλι ένα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ένα δάγκωμα σκύλου σε άνθρωπο να μην συνιστά είδηση, όμως το αντίστροφο σίγουρα είναι. Δεν συμβαίνει και πολύ συχνά και μάλιστα με πρωταγωνίστρια μια ηλικιωμένη και ένα ροντβάιλερ.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, το περιστατικό συνέβη στην Κεφαλλονιά πριν από δύο ημέρες, περίπου, όταν δύο κυρίες, η θεία και η γιαγιά ενός δίχρονου κοριτσιού βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους.

Ξαφνικά εκεί που κάθονταν είδαν ένα σκύλο, ράτσας ροντβάιλερ, να μπαίνει στην αυλή τους πηδώντας τον φράχτη και να επιτίθεται στην μικρή.

Οι δύο γυναίκες έπεσαν πάνω στην μικρή για να την προστατέψουν. Η γιαγιά του παιδιού άρχισε να το τραβά, δίχως, όμως αποτέλεσμα. Τότε, αποφάσισε να το... δαγκώσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, καταφέρνοντας έτσι τον επιδιωκόμενο σκοπό της που δεν ήταν άλλος από το να απομακρύνει το σκύλο από το μικρή.

Το δίχρονο παιδί βρίσκεται καλά στην υγεία του , νοσηλευόμενο όμως με θλαστικό τραύμα στην παιδιατρική του Νοσοκομείου Αργοστολίου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ