Ακραία εκμετάλλευση: Ο πατέρας της Εϊμι Γουαϊνχάουζ ποζάρει δίπλα σε πίνακά της - iefimerida.gr

Ακραία εκμετάλλευση: Ο πατέρας της Εϊμι Γουαϊνχάουζ ποζάρει δίπλα σε πίνακά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εϊμι Γουανινχάουζ πέθανε τον Ιούλιο του 2011 αλλά συνεχίζει να εμπνέει τους καλλιτέχνες. Τώρα είναι η σειρά του Εθνικού Μουσείου του Λονδίνου να πανηγυρίσει για την αγορά ενός πίνακά της, που μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες.

Η London's National Portrait Gallery αγόρασε τον πίνακα από την νοτιο-αφρικανή ζωγράφο Marlène Dumas, η οποία ζωγράφισε τον πίνακα μετά τον θάνατο της εκκεντρικής τραγουδίστριας. Ο πίνακας ζωγραφίστηκε πάνω σε ένα λευκό χαρτί Α4 και έχει τίτλο Amy-Blue.

Το πορτρέτο αρέσει πολύ στην συντηρήτρια του Μουσείου Σάρα Χάουγκέιτ (στη φωτό) η οποία δήλωσε ότι ένιωσε «μια τεράστια συγκινησιακή εμπειρία».

Οι γονείς της τραγουδίστριας έσπευσαν να γιορτάσουν το γεγονός και να φωτογραφηθούν ενώ ο Μιτς Γουανιχάουζ δήλωσε ότι το επόμενο έργο θα είναι ένα άγαλμα στη μνήμη της κόρης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ