Απίστευτο: Τσιμπήθηκε από σκορπιό μέσα σε αεροπλάνο! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Τσιμπήθηκε από σκορπιό μέσα σε αεροπλάνο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αεροπλάνο είναι το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο; Ισως όχι, αν πιστέψουμε αυτό που συνέβη σε επιβάτιδα της αεροπορικής εταιρείας Iberia, στις 22 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, επιβάτις του Airbus A340-200 που έκανε το ταξίδι Κόστα Ρίκα-Μαδρίτη, ελβετικής υπηκοότητας, αιστάνθηκε ξαφνικά οδυνηρούς πόνους και διαπίστωσε ότι είχε τσιμπηθεί από σκορπιό!

Το ζώο το οποίο προφανώς είχε ανέβει στο αεροπλάνο από την Κόστα Ρίκα δεν συνελήφθη και κατόρθωσε να κρυφτεί ανάμεσα στις βαλίτσες στην κοιλιά του αεροπλάνου. Ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου για την παρουσία του σκορπιού στο αεροσκάφος και εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε την ιατρική υπηρεσία του αεροδρομίου.

Οταν προσγειώθηκε στη Μαδρίτη το αεροσκάφος της Iberia σφραγίστηκε από τεχνικούς οι οποίοι στη συνέχεια εκτόξευσαν δηλητηριώδες αέριο για να σκοτώσουν τον ανεπιθύμητο επισκέπτη. Η επιβάτις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ