O Mπιλ Κλίντον, οκτώ χρόνια Πρόεδρος των ΗΠΑ, έστειλε μόνο 2 e-mail - iefimerida.gr

O Mπιλ Κλίντον, οκτώ χρόνια Πρόεδρος των ΗΠΑ, έστειλε μόνο 2 e-mail

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπιλ Κλίντον ήταν ο λιγότερο διαδικτυωμένος Aμερικανός της εποχής του Internet. Οι συμπολίτες του το μαθαίνουν σήμερα από το σάιτ Gawker ότι έστειλε μόνο δύο e-mail στην οκταετία που βρισκόταν στον Λευκό Οίκο και σε ποιούς τα έστειλε.

Το ένα e-mail το έστειλε στους αμερικανούς στρατιώτες όταν έγινε η ΝΑΤΟϊκή επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία. Το άλλο το έστειλε στον Τζον Γκλεν, όταν ήταν αστροναύτης παρά τα 77 του χρόνια. Στα οκτώ χρόνια που έμεινε στον Λευκό Οίκο από τις 20 Ιανουαρίου 1993 ως τις 20 Ιανουαρίου 2001 δεν ξανασχολήθηκε.

Από τα διαβόητα e-mail του Μπιλ Κλίντον έχει διασωθεί μόνο το ένα που έστειλε στον Γκλεν και δημοσιεύτηκε σε κάποιο βιβλίο:

Ο χαρισματικός πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε ειρωνικά στα σχόλια που έγιναν εις βάρος του για τη μη χρήση των social media:

«Πίστευα ότι αν έγραφα τα λιγότερα δυνατά e-mails το Κογκρέσο θα είχε λιγότερες αποδείξεις εναντίον μου», αφήνοντας να εννοηθεί την ανάμειξή του στο σκάνδαλο της Μόνικα Λιουίνσκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ