Συνεχίζει τον πόλεμο η Apple – Βάζει στο στόχαστρο άλλες 6 συσκευές Samsung - iefimerida.gr

Συνεχίζει τον πόλεμο η Apple – Βάζει στο στόχαστρο άλλες 6 συσκευές Samsung

Συνεχίζει τον πόλεμο η Apple – Βάζει στο στόχαστρο άλλες 6 συσκευές Samsung
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Apple συνεχίζει την επίθεση στην Samsung για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ζητώντας από τους δικαστές να προσθέσουν άλλα έξι τηλέφωνα και tablets της Κορεάτικης εταιρίας στον κατάλογο με τα γκάτζετ που παραβιάζουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της.

Η Apple ισχυρίζεται ότι έχει «σοβαρό λόγο» να προσθέσει τα Galaxy S ΙΙΙ, Galaxy Note II, Galaxy Tab 2 10.1, Galaxy Tab 8.9 WiFi, Rugby Pro και Galaxy Mini III στη λίστα με τις «ένοχες» συσκευές της Samsung.

Εκπρόσωποι της Apple, μίλησαν για τις νέες κατηγορίες που εξαπολύει η εταιρία τους δηλώνοντας ότι: «Η Apple ερευνά τα καινούρια προϊόντα για να αποδείξει ότι παραβιάζουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας»

Οι δύο εταιρείες βρίσκονται από τον Απρίλιο του 2011 σε έναν διαρκή πόλεμο με δίκες και μηνύσεις, που ξεκίνησαν με μήνυση της Apple εναντίον της Samsung για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, υποστηρίζοντας ότι αντιγράφει την εμφάνιση και τις λειτουργίες των iPhone και iPad. Η Samsung με τη σειρά της είχε απαντήσει επίσης με μήνυση, υποστηρίζοντας ότι η Apple παραβίασε τα 3G πρότυπα που σχετίζονται με τα δικά της διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ