Πόσα λεφτά είπαμε ότι κουβαλάει στο πορτοφόλι του ο Μπραντ Πιτ; - iefimerida.gr

Πόσα λεφτά είπαμε ότι κουβαλάει στο πορτοφόλι του ο Μπραντ Πιτ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση για το πως ο Μπραντ Πιτ έδωσε ότι ευρώ είχε πάνω του στην μαία του Southampton General Hospital, όπου γεννήθηκε ο γιος του φίλου του, είχε στόχο να δείξει πόσο γενναιόδωρος είναι. Όλοι όμως εστίασαν στο πόσα χρήματα κουβαλάει πάνω του.

Είναι σχεδόν αξίωμα ότι όσο πιο πλούσιος είναι ένας άνθρωπος, τόσο λιγότερα λεφτά (συνήθως και καθόλου) κουβαλάει στις τσέπες του. Ακριβώς πάντα γιατί έχει άλλους γύρω του να τον απαλλάσσουν από τέτοιες λεπτομέρειες.

Ο Μπράντ όμως φαίνεται πως δεν φεύγει από το σπίτι αν δεν έχει τουλάχιστον 1.100 δολάρια πάνω του. Το ποσό δηλαδή που, σύμφωνα με το περιοδικό People, χάρισε «Ο Πιτ μπήκε στο κλίμα της Ημέρας των Ευχαριστιών. Άνοιξε το πορτοφόλι του και άδειασε ότι είχε μέσα, γύρω στα 1.100 δολάρια, στα χέρια της υπεύθυνης της μονάδας νεογεννήτων του Southampton General Hospital. Εκεί όπου γεννήθηκε και πέρασε τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του ο γιος του φίλου του Ζάκαρι Γκάλαχερ».

Προφανώς το ποσό δεν είναι μεγάλο. Απλά ήταν η αφορμή για τα Αγγλικά μίντια (σ.σ. ο Πιτ βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία τους τελευταίους μήνες για τα γυρίσματα του World War Z) να «κράξουν» έναν Αμερικάνο σταρ. Απλά και μόνο για χάρη -και την χαρά- του κραξίματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ People Μπραντ Πιτ World War Z Southampton General Hospital
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ