«Κρέας» έκανε το πρόσωπο του πρώην της Χάλι Μπέρι ο νυν-Οι φωτό που σοκάρουν [εικόνες] - iefimerida.gr

«Κρέας» έκανε το πρόσωπο του πρώην της Χάλι Μπέρι ο νυν-Οι φωτό που σοκάρουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την συμπλοκή του πρώην (Γκάμπριελ Όμπρι) και του νυν (Ολιβιέ Μαρτίνεζ) συντρόφου της Χάλι Μπέρι την Ημέρα των Ευχαριστιών. Συγκεκριμένα οι εικόνες που δείχνουν το σχεδόν «κατεδαφισμένο» πρόσωπο του Γκάμπριελ, ο οποίος επίσης ταπεινώθηκε καθώς αυτό συνέβη μπροστά στην κόρη του.

«Ο Ολιβιέ απείλησε να με σκοτώσει», δήλωσε ο μπανταρισμένος Γκάμπριελ Όμπρι, πρώην σύζυγος της Χάλι και πατέρας της κόρης της στο TMZ. Απαιτώντας με την σειρά του δικαστική εντολή που να απαγορεύει στον Μαρτίνεζ να τον πλησιάσει σε απόσταση λιγότερη από 50 μέτρα.

Ένα ακόμη επεισόδιο στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει επειδή η Μπέρι θέλει να μετακομίσει στην Γαλλία με τον Ολιβιέ και ο πρώην της (με την σύμφωνη γνώμη του δικαστηρίου) δεν την αφήνει.

Σύμφωνα με τον 36χρονο, όταν πήγε να αφήσει την κόρη του στο σπίτι της Μπέρι για την ημέρα ευχαριστιών, ο Μαρτίνεζ έσκυψε και του ψιθύρισε στο αυτί στα γαλλικά «Μακάρι να μπορούσε να σε πλακώσω στο ξύλο αυτή την στιγμή. Είσαι τυχερός που είναι μπροστά το παιδί». Οπότε και εκείνος αντέδρασε.

Αυτή την στιγμή το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει ποιόν από τους δυο σκοπεύει να απελάσει πίσω στην χώρα του (τον Μαρτίνεζ στην Γαλλιά και τον Όμπρι στον Καναδά).

Ενώ υπάρχει κίνδυνος να χάσει και η Μπέρι την κηδεμονία του παιδιού (που ήταν παρών στον καβά) καθώς έχουν ενημερωθεί οι σχετικές υπηρεσίες για να ερευνήσουν το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ