Σε θρησκευτικό παραλήρημα σταρ του Two and a Half Men-«Μην το βλέπετε, είναι σκουπίδι» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε θρησκευτικό παραλήρημα σταρ του Two and a Half Men-«Μην το βλέπετε, είναι σκουπίδι» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τον Άγκνους Τ., πρωταγωνιστή του Two and a Half Men από τότε που ήταν 10 χρονών, να βγαίνει και να δηλώνει -ως μέλος της θρησκευτικής οργάνωσης Χριστιανοί Αντβεντιστές της Εβδόμης Ημέρας- πως το show είναι σκουπίδι και δεν πρέπει κανείς να το βλέπει.

Τα 350.000 δολάρια που παίρνει ανά επεισόδιο του Two and a Half Men, παρόλο που εμφανίζεται μόλις 2-3 λεπτά την φορά, φαίνεται πως δεν αποτέλεσαν αρκετό κίνητρο για να συγκρατήσουν τον 19χρονο Άγκνους Τ. από το να εκφράσει το τι πραγματικά πιστεύει για αυτό.

Σύμφωνα με το βίντεο του που μόλις κυκλοφόρησε ο Άγκνους δηλώνει «Αν βλέπετε Two and a Half Men, παρακαλώ σταματήστε. Μπορεί εγώ να παίζω σε αυτό, αλλά δεν το θέλω. Σταματήστε να γεμίζετε το κεφάλι σας με χυδαιότητα. Κάντε μια μικρή έρευνα για τις επιπτώσεις της τηλεόρασης στον εγκέφαλό σας και σας υπόσχομαι ότι θα είστε πολύ πιο προσεκτικοί στο τι βλέπετε. Πλέον το ξέρω ότι δεν μπορώ να είμαι πραγματικά θεοσεβούμενος και να είμαι μέρος κάτι τέτοιου».

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως το συγκεκριμένο βίντεο γυρίστηκε μέσα στο καμαρίνι του ηθοποιού, με την παρουσία εκπροσώπου της Εκκλησίας των Χριστιανών Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας στην οποία πλέον ανήκει.

Εννοείται πως τα μέλη της οικογενείας του έχουν πανικοβληθεί, καθώς είναι δεδομένο ότι οι παραγωγοί της σειράς θα αναγκαστούν να τον διώξουν. Για αυτό και η μητέρα του δηλώνει διακριτικά ότι «φοβάται ότι τον εκμεταλλεύεται η εκκλησία», ενώ άλλα μέλη της οικογένειάς του μιλούν για «πλύση εγκεφάλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ