Η 6χρονη κόρη της Αν Νικόλ Σμιθ σε καμπάνια της Guess [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η 6χρονη κόρη της Αν Νικόλ Σμιθ σε καμπάνια της Guess [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 6χρονη Ντάνιελιν Μπίρκχεντ, μοναχοκόρη της Playmate Αν Νικόλ Σμιθ που απεβίωσε το 2007, είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Guess. Όπως ακριβώς και η μητέρα της το 1992.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του πατέρα της 6χρονης, Λάρι Μπίρχεντ, να επιτρέψει στην κόρη του να μπει τόσο γρήγορα στο χώρο του μόντελινγκ με παιδοψυχολόγους να επιμένουν ότι (με βάση τα όσα πέρασε η μικρή όταν πέθανε η μητέρα της) θα έπρεπε να κάνει ότι μπορεί για να την κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχει ήδη περάσει τόσο πολλά για κάποια στην ηλικία της και έχει μπροστά της να ανακαλύψει τόσο πολλά για τον ταραγμένο βίο και την πολιτεία της μάνας της μέσω του ίντερνετ. Θα ήταν καλύτερα να της επιτρέψουν να έχει μια κανονική παιδική ηλικία», δήλωσε σχετικά ο ιδρυτής του divamoms.com.

Αν και ο πατέρας της φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη «Είμαι σίγουρος ότι η Αν Νικόλ την βλέπει από εκεί ψηλά και αισθάνεται πολύ περήφανη».

Η 6χρονη κόρη της Αν Νικόλ Σμιθ σε καμπάνια της Guess [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ