Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς - Επιτέθηκαν με πέτρες και σφυριά σε σπίτι αλλοαπών - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς - Επιτέθηκαν με πέτρες και σφυριά σε σπίτι αλλοαπών

Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς για επίθεση σε σπίτι αλλοδαπών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες σε τέσσερις άνδρες ηλικίας 17, 19, 20 και 23 ετών, πέρασε τη Δευτέρα η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής. Οι τέσσερις νεαροί φέρονται να επιτέθηκαν εναντίον δύο αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις συλληφθέντες 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, φορώντας κουκούλες, πήγαν σε μονοκατοικία στα Σπάτα, όπου διαμένουν δύο Πακιστανοί, ηλικίας 26 και 32 ετών.

Τρεις από τους κατηγορούμενους εισήλθαν στην αυλή της μονοκατοικίας και ο πρώτος με σφυρί, έσπασε το τζάμι της πόρτας εισόδου, ο δεύτερος πετούσε πέτρες στα παράθυρα και ο τρίτος αφού κατάβρεξε με βενζίνη το έδαφος που ήταν σταθμευμένη μοτοσικλέτα, που ανήκε σε φίλο των αλλοδαπών, προσπάθησε με αναμμένο χαρτί να βάλει φωτιά, χωρίς όμως να το επιτύχει.

Οι δράστες μετά την επίθεσή επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ο τέταρτος συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.

Ύστερα από έρευνα και αναζητήσεις οι Αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.Σε έρευνα στην κατοικία του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και δύο κάλυκες φυσιγγίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Τρίτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ