Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση των φαρμακοποιών με τον υπουργό Υγείας - iefimerida.gr

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση των φαρμακοποιών με τον υπουργό Υγείας

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση των φαρμακοποιών με τον υπουργό Υγείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκαρπη απέβη η συνάντηση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Οι φαρμακοποιοί δεν ικανοποιήθηκαν από τις δεσμεύσεις του υπουργού, για καταβολή των χρεών του μηνός Αυγούστου και το αργότερο έως τις 15 Δεκεμβρίου καταβολή των οφειλών του Σεπτεμβρίου και δήλωσαν ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρη απεργία την Τρίτη και επ' αόριστο διακοπή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Όσον αφορά στο θέμα της αναδρομικής έκπτωσης 5% από 1ης Ιανουαρίου 2012, η συζήτηση δεν απέφερε αποτέλεσμα, καθώς ο υπουργός σύμφωνα με τους φαρμακοποιούς ήταν αμετακίνητος.

Το πρωί της Τρίτης, οι φαρμακοποιοί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του ΕΟΠΥΥ στην Κηφισίας, ενώ το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματίσει Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ