Νέα κόντρα με πολύ «ζουμί»: Ράλλη – Μελέτη στάζουν χολή η μία για την άλλη - iefimerida.gr

Νέα κόντρα με πολύ «ζουμί»: Ράλλη – Μελέτη στάζουν χολή η μία για την άλλη

Νέα κόντρα με πολύ «ζουμί»: Ράλλη – Μελέτη στάζουν χολή η μία για την άλλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επίπεδο που έριξε πρώτη η Νικολέττα Ράλλη φρόντισε να διατηρήσει χαμηλά η Ελεονώρα Μελέτη, με την πρώτη να στάζει χολή και τη δεύτερη να στάζει ειρωνία.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νικολέττα Ράλλη δήλωσε αναφερόμενη στην εκπομπή της Μελέτη: «Ήμουν σίγουρη ότι η εκπομπή της Ελεονώρας δεν θα πήγαινε καλά. Δεν είναι θέμα παρουσιαστή αλλά θεματολογίας. Δεν μπορεί εν έτη 2012 με όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα να κάνεις κουτσομπολιό. Δεν επιτρέπεται. Το αγαπώ το κουτσομπολιό, το κάνω με τις φίλες μου, με χαλαρώνει αλλά δεν θα το έκανα έτσι».

Και πρόσθεσε: «Με την Ελεονώρα δεν είχα ποτέ κάποια ιδιαίτερη σχέση. Όσο για την εκπομπή της δεν την έχω δει ποτέ διότι φαντάζομαι ότι είναι μια απ' τα ίδια. Ίσως σε κάποια άλλη χρονική περίοδο εκπομπές σαν τη δική της να έχουν ξανά τηλεθέαση».

Η Ελεονώρα δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια – δεν το συνηθίζει άλλωστε – αλλά με πιο διακριτικό τρόπο έσφαξε με το βαμβάκι τη Νικολέττα. Ειδικότερα, απαντώντας σε σχόλιο φίλης της στο twitter αναφορικά με την αποχώρηση της Ράλλη από το Dancing with the Stars είπε ότι δεν θα τη φιλοξενήσει στην εκπομπή της για δηλώσεις καθώς: «Δεν εγκρίνει τέτοιου είδους εκπομπές. Δε θέλω να έρθει σε δύσκολη θέση... Ας πάει στο δελτίο του μέγκα, χαλάλι».

Από την πλευρά της εκπομπής, η απάντηση ήρθε δια στόματος Σπύρου Σιγούρου που πλήρωσε τη Νικολέττα με το ίδιο νόμισμα, λέγοντας: «Το ταλέντο είναι πολύ δυνατό πράγμα για να το βρεις. Τελικά, η κ. Ράλλη φάνηκε ότι εκτός του ότι δεν έχει ταλέντο ούτε στην ηθοποιία, ούτε στην παρουσίαση, δεν έχει και στο χορό... από ότι φάνηκε χθες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ