Πολωνία-Πορτογαλία δεν έχουν λεφτά να συμμετάσχουν ούτε στη Γιουροβίζιον - iefimerida.gr

Πολωνία-Πορτογαλία δεν έχουν λεφτά να συμμετάσχουν ούτε στη Γιουροβίζιον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ετησίως είναι η Γιουροβίζιον. Φέτος όμως δεν έχει καλά νέα για τους κατοίκους της Πολωνίας και της Πορτογαλίας.

Μετά το δάνειο ύψους 63 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Πορτογαλία, η κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε οικονομικές δυσχέρειες και την αδυναμία της να παραστεί στη διοργάνωση του 2013.

Η Πολωνία αντίστοιχα αδυνατεί να πάρει μέρος στο διαγωνισμό λόγω οικονομικής στενότητας. Η Γιουροβίζιον φέτος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας και σύμφωνα με το έθιμο, οικοδεσπότης πρέπει να είναι ο εκάστοτε νικητής, γεγονός που βγάζει τις δύο αυτές χώρες εκτός συναγωνισμού.

Εν μέσω περικοπών, η διοργάνωση της συμμετοχής είναι κάθε άλλο παρά επιθυμητή. Η Πολωνία απείχε και πέρυσι από το διαγωνισμό και η Πορτογαλία, παρόλο που δεν έχει καταταχθεί παραπάνω από την έκτη θέση, δεν δύναται να το ριψοκινδυνέψει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ