Ο παρολίγον πλανητάρχης σοκάρει: Aνεβάζει «ανάρμοστες» φωτογραφίες με τη γυναίκα του στο facebook - iefimerida.gr

Ο παρολίγον πλανητάρχης σοκάρει: Aνεβάζει «ανάρμοστες» φωτογραφίες με τη γυναίκα του στο facebook

Ο παρολίγον πλανητάρχης σοκάρει: ανεβάζει «ανάρμοστες» φωτογραφίες με τη γυναίκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένο το αμερικανικό έθνος παρακολουθεί τον έως τις αρχές του μήνα προεδρικό υποψήφιο να φωτογραφίζεται και να συμπεριφέρεται σαν έφηβος. Αυτή τη φορά και με τη γυναίκα του.

Το αψεγάδιαστο χτένισμα που έμοιαζε να επιμελείται κατά πόδας κάποιος hairstylist ανήκει στο παρελθόν για τον Μιτ Ρόμνεϊ. αλλά και για τη γυναίκα του Αν. Μετά το σοκ της φωτογραφίας του στο βενζινάδικο, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο επανήλθε με νέα φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού του την ημέρα των Ευχαριστιών.

Για την ακρίβεια αγκαλιάζει την επίσης ξεμαλλιασμένη σύζυγό του μέσα στην κουζίνα. Αυτή τη φορά μάλιστα ανέβασε ο ίδιος τη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες περνάει πλέον τον χρόνο του τρώγοντας πίτσα και παρακολουθώντας το δημοφιλές saga του Twilight!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ