Ξανά ειδήσεις στο Alter από απόψε - iefimerida.gr

Ξανά ειδήσεις στο Alter από απόψε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 39 ημέρες απουσίας ο Νίκος Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER επιστρέφουν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.Εφόσον όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ των εργαζομένων και του μεγαλομετόχου Γιώργου Κουρή υλοποιηθούν, τότε σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει η καταβολή οφειλόμενων σε δημοσιογράφους τεχνικούς και διοικητικούς και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αργά το μεσημέρι καθώς γίνεται μέσω πέντε τραπεζών (ALPHA, MARFIN,ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ΑΓΡΟΤΙΚΗ).

Στην περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά η ενημέρωση θα επιστρέψει στο ALTER μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ η κανονική ροή του προγράμματος θα ξεκινήσει αμέσως μετά. Έτσι η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά θα ξεκινήσει στις 6 αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν όλες οι εκπομπές που βρίσκονταν στο πρόγραμμα του σταθμού πριν ξεκινήσουν οι επισχέσεις εργασίας.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ενδεχόμενο, πριν από το κεντρικό δελτίο να εμφανιστεί και το «Σήμερα» με τον Ακη Παυλόπουλο και ίσως η εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» αλλά αυτό μάλλον θεωρείται δύσκολο να υλοποιηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ