Μαζορέτες ξυρίζουν γουλί το κεφάλι τους στην μέση του γηπέδου [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαζορέτες ξυρίζουν γουλί το κεφάλι τους στην μέση του γηπέδου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συμπαράστασή τους στο προπονητή της ομάδας που πάσχει από λευχαιμία δείχνουν η μια μετά την άλλη οι μαζορέτες της ομάδας NFL Indianapolis Colts, δεχόμενες να ξυρίσουν το κεφάλι τους γουλί. Και μάλιστα μπροστά σε 50.000 θεατές.

Τελευταία που «βγήκε κουρεμένη» ήταν η Μέγκαν Μ. η οποία κάθισε και άφησε τον Blue, την μασκότ της ομάδας, να την κουρέψει μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τους Colts νικητές έναντι των Buffalo Bills με 20-13.

Πριν από την Μέγκαν προηγήθηκε μια ακόμη μαζορέτα καθώς και όλοι οι παίκτες της ομάδας που προσπαθούν έτσι να δείξουν την αγάπη τους στο προπονητή Τσακ Παγκάνο που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Μάλιστα για κάθε μαζορέτα που κουρεύεται οι θεατές δωρίζουν και από 10.000 δολάρια στην έρευνα για την καταπολέμηση της λευχαιμίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ