Η μάγισσα που ξελόγιασε τους Έλβις Πρίσλεϊ, Γκάρι Κούπερ και JFK [εικόνες]

Η αποκαλυπτική βιογραφία της Ελίζαμπεθ Μοντγκόμερι, της πάλαι ποτέ σταρ του τηλεοπτικού Bewitched (Η μάγισσα), φανέρωσε μια ανδροφάγα και εξαιρετικά σκοτεινή πτυχή της που κανείς δεν περίμενε ότι είχε. «Θύματά» της οι Έλβις Πρίσλεϊ, Γκάρι Κούπερ, Ντιν Μάρτιν και JFK.

Πίσω από το αθώο «κούνημα» της μύτης, με τη οποία έγινε γνωστή και αγαπητή από το τηλεοπτικό κοινό των 60s (και όπου αλλού προβλήθηκε στην συνέχεια το Bewitched, στο οποίο έπαιζε την μάγισσα), η Ελίζαμπεθ Μοντγκόμερι κουβαλούσε μια ταραγμένη προσωπική ζωή που περιελάμβανε 4 γάμους και δεκάδες εξωσυζυγικές σχέσεις.

Σύμφωνα με τον Χέρμπι Πιλάτο, συγγραφέα του Twitch Upon A Star «Παρόλο που οδηγούσε Bentleys, ζούσε σε έπαυλη στο Beverly Hills και είχε βγάλει εκατομμύρια από το Bewitched , η Ελίζαμπεθ έκρυβε μέσα της μια πολύ σκοτεινή και ανικανοποίητη πλευρά. Γοήτευε με ευκολία όποιον άνδρα συναντούσε, αλλά ελκυόταν από τους προβληματικούς, τα κακά παιδιά. Έψαχνε σε όλη της την ζωή την αγάπη».

Ουσιαστικά η σταρ -που πέθανε από καρκίνο το 1995- αναζητούσε μεγαλύτερους σε ηλικία συντρόφους που την κακομεταχειρίζονταν σωματικά και ψυχικά, ως αποτέλεσμα μιας ταραγμένης παιδικής ηλικίας.

Μεταξύ των σχέσεων στις οποίες αναφέρεται το βιβλίο περιλαμβάνονται οι Έλβις Πρίσλεϊ, Ντιν Μάρτιν και Γκάρι Κούπερ. Μάλιστα με τον τελευταίο, με τον οποίο δούλεψαν μαζί στο The Court-Martial Of Billy Mitchell, τους έπιασε στα «πράσα» βοηθός παραγωγής που μπήκε στο καμαρίναι του Κούπερ.

Ενώ ενδιαφέρον έχει το επεισόδιο όπου ο μεγαλύτερος σε ηλικία σύζυγός της την έπιασε να φλερτάρει με τον Έλβις κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Kid Galahad, με τον Πρέσλει να γυρίζει και να του λέει να πάει να...

Σύμφωνα με τον βιογράφο της, που πέρασε δεκάδες ώρες μιλώντας της κατά τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της, ο μόνος για τον οποίο δεν του επιβεβαίωσε επίσημα ότι είχαν κάτι πέρα από «στενή» φιλία, ήταν ο -γνωστός γυναικάς- JFK.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ