«Σιχαμένη» αποκάλεσε την διαδικασία των Όσκαρ ο Άντονι Χόπκινς - iefimerida.gr

«Σιχαμένη» αποκάλεσε την διαδικασία των Όσκαρ ο Άντονι Χόπκινς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η εντελώς αρνητική αντίδραση του Άντονι Χόπκινς όταν οι παραγωγοί του Hitchcock, στο οποίο πρωταγωνιστεί, του ζήτησαν να πάει στην Νέα Υόρκη για να ενισχύσει τις πιθανότητες να κερδίσει το φετινό Όσκαρ Α αντρικού ρόλου.

«Οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν για να γοητεύσουν τους ψηφοφόρους της Ακαδημίας. Κάτι που πραγματικά θεωρώ σιχαμένο. Ξέρεις, το να φιλάς τον κ*λ* των ανθρώπων που μπορούν να προωθήσουν ή όχι μια ταινία. Δεν το αντέχω. Μου φέρνει ναυτία να το βλέπω. Και πραγματικά δεν πιστεύω ότι κάνει διαφορά. Για αυτό και όταν με πήρε ο ατζέντης μου και μου ζήτησε να έρθω στην Νέα Υόρκη για αυτό το λόγο του είπα όχι». Αυτό δήλωσε ο Άντονι Χόπκινς, φαβορί για Α αντρικό ρόλο με την ερμηνεία του ως Χίτσκοκ στην ομώνυμη ταινία, στην Huffington Post.

Μια κριτική που έρχεται να προστεθεί σε αυτή του Γιοακίν Φίνιξ, επίσης φαβορί φέτος για Όσκαρ Β αντρικού ρόλου με το Master, που δήλωσε πριν ένα μήνα στο περιοδικό Interview «Πιστεύω ότι είναι μεγάλο bullshit και δεν γουστάρω να αποτελώ μέρος του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ