100.000 δολάρια έκανε δώρο ο Τσάρλι Σιν στην Λίντσεϊ Λόχαν για να πληρώσει την εφορία της - iefimerida.gr

100.000 δολάρια έκανε δώρο ο Τσάρλι Σιν στην Λίντσεϊ Λόχαν για να πληρώσει την εφορία της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας δεσμός «φιλίας» φαίνεται πως αναπτύχθηκε μεταξύ των δυο πιο «καμμένων» σταρ του Χόλιγουντ όταν δυο τους βρέθηκαν «κάτω από τα σεντόνια» για το γύρισμα μιας χιουμοριστικής σκηνής για το Scary Movie 5.

Μπορεί στην αρχή η Λόχαν να φρίκαρε και να μην ήθελε με τίποτα να γυρίσει την αυτοσαρκαστική σκηνή στο Scary Movie 5 που την δείχνει να ξυπνάει στο πλευρό του Τσάρλι Σιν (σ.σ. όπου δηλαδή ο ένας είναι ο εφιάλτης του άλλου), αλλά στην πορεία πείστηκε, βγήκε στο πλατό και μέχρι που άρχισε να κάνει αστειάκια μαζί του.

Μάλιστα, σύμφωνα με άνθρωπο της παραγωγής, «όταν φοβήθηκε από ένα θόρυβο που ακούστηκε, έπεσε στην αγκαλιά του».

Όλη αυτή η χημεία -και το κοινό παρελθόν με εξαρτήσεις- που είχαν οι δυο σταρ φαίνεται πως βγήκε σε καλό της 26χρονης καθώς ο λογιστής της δέχτηκε πριν λίγες μέρες μια επιταγή από τον Τσάρλι έναντι 100.000 δολαρίων προκειμένου να πληρώσει μέρος του χρέους της προς την εφορία.

Συγκεκριμένα η Λόχαν φέρεται να χρωστάει 233.904 δολάρια από φόρους που δεν πλήρωσε το 2010 και 2011. Ένα ποσό που αδυνατούσε -μέχρι την «δωρεά» του Σιν- να πληρώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάρλι Σιν Λίντσεϊ Λόχαν Scary Movie 5 IRS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ