Μιχαλολιάκος: «Ψαλιδόκωλοι» και επαγγελματίες πολιτικάντηδες στα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής [βίντεο] - iefimerida.gr

Μιχαλολιάκος: «Ψαλιδόκωλοι» και επαγγελματίες πολιτικάντηδες στα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο παραλήρημα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής από τη Λάρισα, όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, και έκανε λόγο για συμμορίες και λεηλασία, ενώ επιτέθηκε και στην πανεπιστημιακό Ελένη Γλυκατζή-Αρβελέρ .

Μιλώντας μπροστά σε περίπου 200 άτομα υποστηρικτές και μέλη του κόμματος ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε για ακόμη μαι φορά προκλητικός επιτιθέμενος στα πολιτικά κόμματα λέγοντας ότι είναι «ψαλιδόκωλους, επαγγελματίες πολιτικάντηδες, τζάκια τρίτης και τέταρτης γενιάς βουλευτές. Παλιά η συμμορία, παλιά κρατάει η λεηλασία. Αυτούς ήθελαν. Αλλά δε θα τους κάνουμε το χατίρι».

Οπως υποστηρίζουν τοπικά μέσα ενημέρωσης,ο Μιχαλολιάκος έδωσε μια δικιά του «εξήγηση» για την περίοδο της κατοχής υποστηρίζοντας ότι Αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς φασίστες και ήθελαν να κάνουν προδοτικό κράτος στη Θεσσαλία, οι απόγονοί τους βρίσκονται στα γόνατα της εξουσίας. Στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., όχι στη Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι απόγονοι των προδοτών, που ήθελαν να κάνουν οι πριγκιπάτο στη Θεσσαλία, είναι σήμερα επιφανή στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Και που βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.»

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και τα εθνικιστικά – ρατσιστικά συνθήματα όπως «Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα» και «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, ενώ ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε και την Ελένη Γλυκατζή – Αρβελέρ, καθώς η πανεπιστημιακό υποστήριξε ότι «η Χρυσή Αυγή αποτελεί πρόβλημα για τη χώρα» απαντώντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα της αγάπης.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και η άποψή του για το φασισμό υποστηρίζοντας ότι «Είμαστε Ελληνες εθνικιστές. Δεν είμαστε φασίστες. Γιατί δεν είμαστε Ιταλοί»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ