Βραβεία επιχειρηματικότητας εν κρυπτώ με Maserati αλλά και... Skoda Octavia - iefimerida.gr

Βραβεία επιχειρηματικότητας εν κρυπτώ με Maserati αλλά και... Skoda Octavia

Βραβεία επιχειρηματικότητας εν κρυπτώ με Maserati αλλά και... Skoda Octavia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη το βράδυ απονεμήθηκαν τα βραβεία Κούρος 2012, ωστόσο, για «ευνόητους» λόγους δεν το πήρε χαμπάρι κανείς, καθώς στις εποχές που διανύει η χώρα δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί ποια θα είναι η αντίδραση της οποιασδήποτε διαμαρτυρόμενης ομάδας.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», η τελετή για τα βραβεία Κούρος 2012 που απονέμονται από τη λέσχη Επιχειρηματικότητας πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental σε άκρα μυστικότητα με πάνω από 200 επιχειρηματίες να συγκεντρώνονται για να την παρακολουθήσουν.

«Μοιραία» το πάρκινγκ του ξενοδοχείου γέμισε με πανάκριβα αυτοκίνητα όπως Mercedes, Maserati,Range Roverαλλά την έκπληξη έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, ο οποίος προσήλθε «σεμνά και ταπεινά» με ένα Skoda Octavia.

Παρόντες και οι συνάδελφοί του Χρήστος Σταϊκούρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, μάλιστα, στο λόγο που εκφώνησε εκθείασε τη συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης και το έργο που γίνεται και άλλα τέτοια συναφή.

Πιο ευτυχισμένη της βραδειάς, πάντως, πρέπει ήταν μια νεαρή επιχειρηματίας που παρέλαβε ως βραβείο μια επιταγή τεραστίων διαστάσεων που ερμηνεύεται σε έπαθλο 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ