Lady Gaga: Βλέπω 35 τερατάκια στο γκαράζ μου - iefimerida.gr

Lady Gaga: Βλέπω 35 τερατάκια στο γκαράζ μου

Lady Gaga: Βλέπω 35 τερατάκια στο γκαράζ μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριανταπέντε φαν της Lady Gaga μπήκαν στο γκαράζ του σπιτιού στο Περού όπου έμενε η διάσημη τραγουδίστρια την ημέρα των Ευχαριστιών.

Το γεγονός αποκάλυψε φυσικά η ίδια η 26χρονη σταρ με διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter της.

"#MONSTERFACT όταν η gaga κοιμάται προσπαθούν να μπουν στο γκαράζ, τραγουδάνε δυνατά, χτυπάνε το κουδούνι συνεχώς #happeningnow #badkids," έγραψε αρχικά στις 23 Νοεμβρίου η Lady Gaga.

Και συνέχισε εξιστορώντας τι ακριβώς συνέβη: «Ξύπνησα για ένα σνακ στην κουζίνα (γυμνή), και περνώντας από την οθόνη της κάμερας ασφαλείας είδα 35 τερατάκια στο γκαράζ μου #why #iloveu» έγραψε αλλά όπως φαίνεται δεν κάλεσε την αστυνομία, αντίθετα αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ: «Προς όλα τα μικρά τέρατα που προσπαθούν να μπουν στο σπίτι μου τώρα – εάν δείτε έναν τεράστιο ιταλό να σας φωνάζει για τον ύπνο, δεν είναι ο Τζο Τζερμανότα (ο πατέρας της)»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter lady gaga Περού φανς τερατάκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ